Sponsoravond SV Zevenhoven succes

Zevenhoven – Afgelopen vrijdag was voor alle sponsoren en Business Club leden van SV Zevenhoven een sponsoravond. Vanaf 20.00 uur waren ze in de kantine van SV Zevenhoven van harte welkom voor een hapje en een drankje. Ze werden door de sponsorcommissie en het barpersoneel welkom geheten met koffie en een “petit four” in de clubkleuren van SVZ.

Om 21.00 uur opende Erik Luijben namens de sponsorcommissie van SVZ de avond en vervolgens gaf hij het woord aan RTV Lokaal verslaggever Adrie van Lith. Adrie hield vervolgens een interview met VVSB-speler Jordy Zwart en voormalig VVSB assistent-trainer Hein Leliveld over het bekersucces van het afgelopen seizoen. Daarnaast kwam ook het verleden van Jordy bij Zevenhoven ter sprake en wat Hein met Zevenhoven heeft.

sponsoravond-svz sponsoravond-svz2

Later op de avond werd ook hoofdtrainer Marcel Valk voorgesteld aan de aanwezige sponsoren door middel van een vraaggesprek met Adrie. Daarbij werd natuurlijk ook gesproken over de Champions League avonturen van Marcel met Willem II.

Paul Putman sloot vervolgens de avond officieel af met een kort woordje namens het bestuur van SVZ. Naast al deze woordjes was het een erg gezellige avond, wat volgens de aanwezige sponsoren zeker voor herhaling vatbaar is!